Friske fisk

Fisk i Toppen af Danmark

Lad dig friste hos de mange fiskerestauranter og fiskehandlere i Toppen af Danmark med frisk fisk fra havet.

Friske fisk på bordet

Da Toppen af Danmark har hav til næsten alle sider, er frisk fisk en ofte brugt råvare og kan købes næsten alle steder. Både hos den lokale fiskehandler og på restauranter og caféer. Fisk er sund mad og indeholder mange vigtige nærringsstoffer. Det anbefales at spise fisk mindst 2 gange om ugen. Derfor kan du roligt lade dig friste af de mange lækre fisk fra havet omkring os.

Fang dine egne fisk

Frisk fisk på menuen hver dag – kunne det ikke friste dig?

Tilberedt med både kærlighed og egnens krydderurter af kokkene på restauranterne i Toppen af Danmark. Eller købt hos den lokale fiskehandler efter kyndig vejledning og tilberedt af dig ved komfuret eller grillen. Måske har du oven i købet selv været på fisketur og fanget fisken.

Fiskerestauranter i Toppen af Danmark

De fleste af restauranter i Lysets Land står klar til at byde dig velkommen med såvel traditionelle som spændende nye fiskeretter.
Flere af fiskerestauranterne har på udvalgte aftener de berømte fiskeborde på menuen, hvor der er mulighed for at nyde et særligt stort udvalg af spændende fiskeretter.

Fiskerestauranter

Fiskehandlere i Toppen af Danmark

Du finder et stort udvalg i fersk og røget fisk hos fiskehandlerne. Her kan du også få råd og vejledning, før du kaster dig ud i at vælge fisk, du ikke har smagt før. Det kræver selvfølgelig lidt mod at vælge nyt, men spændende smagsoplevelser venter forude.
Du skulle måske prøve en nyrøget makrel eller en gang friskkogte jomfruhummerhaler - typiske danske delikatesser i verdensklasse. I mange byer, som ikke har en selvstændig fiskehandler, står der ofte en fiskebil på en fast ugedag. Spørg evt. på det lokale turistbureau eller i det lokale supermarked.

Del denne side

Overnatning i Toppen af Danmark

Bo godt i Toppen af Danmark

Find det helt rette overnatningssted for dig i din ferie.