Vandring på Hærvejen

Hærvejen i Toppen af Danmark

Tag på vandretur i din ferie på hærvejen i Toppen af Danmark. Start i Nordjylland og fortsæt hele vejen gennem Jylland. Overnat på de hyggelige små herberge og shelters undervejs eller besøg vandrerhjem og campingpladser. Få spændende oplevelser med et historisk pust og nyd de mange dejlige naturoplevelser i skov og på strand. I Toppen af Danmark kommer du bl.a. forbi Rubjerg Knude, Børglum Kloster og Bangsbo Herregård.

Gennem tiderne har Hærvejen altid være en vigtig transportrute op gennem Jylland. Her har pilgrimmene vandret, kød er blevet transporteret og de handlende har rejst. I Toppen af Danmark kan du besøge flere interessante, historiske steder med stor betydning for Hærvejen.

Skilt til Hærvejen

På hærvejsruten i Nordjylland

Tag på vandre- eller cykeltur på Hærvejen 

Vandretur i Toppen af Danmark

Udforsk de mange vandrestier

Det er sjovt og spændende at opdage naturen på egen hånd.

Vandring Rubjerg Knude

Vandretur på Rubjerg Knude

Oplev den frygtindgydende 100 m høje ler- og sandklint, der hvert år rykker et par meter østpå. Sandflugten hersker her - se hvordan fygesandet ubønhørligt dækker fyret.

Play Video

Hærvejen på video

Hærvejen - app til smartphone

Download Hærvejen på din smartphone

Download Hærvejens app til iPhone og Android

Keramik drejes

Kulturoplevelser

Besøg gallerier og kunsthåndværkere i Toppen af Danmark.

Aktiv i din ferie

I Toppen af Danmark har du fremragende muligheder for at være aktiv. Oplev naturen på de smukke og udfordrende mtb-spor, tag en kanotur ud på de snørklede åer eller oplev naturen fra hesteryg. 

Råbjerg Mile

Oplev naturen i Toppen af Danmark

Få oplevelser for krop og sjæl, med rig mulighed for frisk luft.