Golf nær Skagen

Golf er den perfekte kombination af glæden ved motion, naturen og sport for alle uanset niveau

Omgivelserne betyder meget for golf
Når baggen er pakket og klar med det helt rigtige udstyr, går turen mod den nærmeste golfklub, til gode timer i selskab med andre spillere og ikke mindst, til herlige timer i den smukke natur, mange golfbaner ligger lige midt i.

De lærde kan ikke blive enige
Historien er ikke helt klar, når det gælder oprindelsen af den ædle sport golf. Mange siger den stammer fra Skotland, men der er også en del, der holder på at det er i Holland/Belgien spillet først blev opfundet. Sikkert er det i hvert fald at Skotland og skotterne fra begyndelsen tog spillet til sig som få andre. Det er også i Skotland på den fantastiske bane St. Andrews at verdens ældste golfturnering "British Open" spilles.

Golf spilles af alle 
Også i Danmark er golf en yndet sport og fritidsinteresse for rigtig mange mennesker, både mænd og kvinder. Det spændende ved sporten er, at uanset om du er nybegynder eller professionel, kan alle spille på den samme bane.  Det er handicapsystemet, der gør at alle kan være lige, hvor nye spillere har 'lov til' at bruge mange flere slag for at få bolden i hul end en garvet spiller har.

Golfsporten er i dag mere populær end nogensinde før. 

Du finder mere information om den lokale golfklub "Hvide Klit" lige her nedenfor:

Del denne side