Wellness for alle i Skagen

Wellness for alle i Skagen

Endelig er det tid til ferie eller måske et par dages afslapning, og lidt selvforkælelse er med til at gøre oplevelsen endnu bedre

Forkæl dig selv 
Lange dage med et hårdt job og mange andre aktiviteter kan hurtigt dræne dig for den gode energi. Derfor er det vigtig, nogen gange at stoppe op og bare nyde at lade sig forkæle fra top til tå af kyndige hænder.

Der er mange forskellige behandlinger
Er det krop, hoved, fødder eller hænder der specielt trænger? Det er ikke altid let at vælge, og hvorfor skal du også det?

Der er mange forskellige behandlinger, og det samlede resultat kan ikke gøres op i penge. Der findes nemlig ikke noget bedre end den behagelige følelse, der går gennem kroppen efter en dag eller nogle herlige timer med specialister i velvære.

Wellness som koncept 
Du risikerer at blive 'næsten' afhængig af de mange typer behandling for krop og sjæl. Skal det for eksempel være med vellugtende olier, varme sten, 'fødder i fisk' eller blide hænder der masserer. Book tid og glem alt om dagens trængsler i øvrig og bare overgiv dig til følelsen af blive forkælet.

En ting er helt sikker, efter sådan en gang wellness er du klar til igen at møde hverdagen med positivt sind. 

Forkæl dig selv med en tur til Helsehuset Skagen

Helsehuset Skagen

Leder du efter wellness eller professionel massage, kan du få hjælp i Helsehuset, der også har specielt fokus på forebyggende behandling. Her hjælper de også, hvis du får en akut skade.

Skagen Wellness er luksuriøs forkælelse

Ruths Wellness

Når du bare gerne vil forkæles er et besøg i Ruths Wellness et must. Her kan du vælge mellem både klassiske og eksklusive behandlinger. Du kan også få fødderne behandlet af doktorfisk.