MTB ryttere på track i skoven

Aktiv ferie i Toppen af Danmark

Aktiv ferie i Toppen af Danmark er alt fra afstressende naturoplevelser til hård fysisk udfoldelse. Hvor aktiv du vil være, er op til dig! Tag på lange eller korte vandreture, på cykeltur, Mountainbike eller prøv ridning i din ferie. Golf er for mange den helt perfekte kombination af både natur, motion og spænding. Vandsport i form af kanoture, fiskeri eller surfing er der rig mulighed for at dyrke i din aktive ferie. Et sikkert hit for de fleste - badning ved stranden eller i svømmehallen. Har du brug for ro og afstressning oven på dine bedrifter i ferien, kunne en omgang wellness måske friste?

Havfiskeri

Oplevelser med fisk i Toppen af Danmark

Fisk er en naturlig del af ferien i Toppen af Danmark. Her finder du fortrinligt fiskevand – både hav og ferskvand. Her er fiskeriet et hovederhverv. Og her er der ofte fisk på menuen.

MTB i skoven

MTB-oplevelser

Toppen af Danmark byder på masser af muligheder for cykeloplevelser. For MTB-entusiaster er det i første omgang de fem anlagte spor, der trækker.

Cykelferie i Toppen af Danmark

På cykel i Toppen af Danmark

Kom på cykelferie i Toppen af Danmark. Nyd naturen, få frisk luft og vær aktiv i din ferie.

Ridning på stranden

Ferie på hesteryg

Kom på rideferie i Toppen af Danmark og få unikke naturoplevelser på hesteryg.

Vandretur i Toppen af Danmark

Udforsk de mange vandrestier

Det er sjovt og spændende at opdage naturen på egen hånd.

Golfferie i Toppen af Danmark

Golf i din ferie

Golfferie i Toppen af Danmark er afslapning med vennerne eller din kæreste. Gå på golfbanerne i løbet af dagen, og nyd gastronomi og wellness i de ledige stunder om aftenen.

Kanotur i Toppen af Danmark

Se Toppen af Danmark fra vandet

Pak madkurven, find tæpperne frem og tag hele familien eller vennerne med på en oplevelsesrig tur i kano. En helt speciel måde at nyde naturen i Toppen af Danmark.

Svømmehaller og badelande

Svømmehaller & badelande

Regner det? Besøg de mange svømmehaller og badelande i Toppen af Danmark og kom på badeferie på en regnvejrsdag.