i Toppen af Danmark

Bondegårdsferie

i Toppen af Danmark

Bondegårdsferie i Toppen af Danmark

Bondegårdsferie - tag på landet

En ferie på en bondegård i Toppen af Danmark er på en gang aktiv, rig på oplevelser og dejligt afslappende og giver ikke mindst et godt indblik i landbofamiliernes liv og arbejde.

Selvom man bor i byen uden mulighed for at få opfyldt et brændende ønske om et kæledyr, er der alligevel muligheder for at komme helt tæt på dyr. På nogle af gårdene har børnene f.eks. mulighed for at være med, når grisene skal fodres, køerne malkes, hesten skal strigles eller der skal muges ud.

Om foråret og først på sommeren er de små dyrebørn, der bare ikke er til at stå for, kommet til verden. Senere på året er de små rigtigt parate til leg. At kigge på de små killinger, der leger, kan underholde børn i timevis. Dyrene på gården er vant til mennesker, så alle - også små børn kan have glæde af opholdet. Mange af gårdene tilbyder også på forskellige aktiviteter, såsom rideture, bål-aftner med hygge og snobrødsbagning eller grillaftner. 

Det er en god ide at planlægge og bestille bondegårdsferien i god tid, da det er en populær ferie.

Del denne side

Feriecenter Skallerup Seaside Resort

Feriecentre i Toppen af Danmark

Feriecentre i Toppen af Danmark er god plads og aktiviteter til hele familien. Besøg et badeland eller leg i legelandet.

Familiehygge på campingpladsen

Campingpladser i Toppen af Danmark

Camping i Toppen af Danmark giver rig mulighed for en impulsiv ferie. Et par dage ved havet, inde i landet eller tæt på en by med børn eller børnebørn.

Vandrerhjem i Toppen af Danmark

I byen eller i mere landlige omgivelser. Vandrerhjem finder du overalt i Toppen af Danmark. Bo på vandrerhjem på din cykel- eller vandreferie eller overnat på vandrerhjem som alternativ til et hotel.

Private udlejere

Der findes også andre private udlejere i Toppen af Danmark end bondegårdsferier. 

Find private udlejere

Børn leger i Råbjerg Mile

Sjov for børn i Toppen

I Toppen af Danmark er der masser af sjove aktiviteter for børn hele året rundt. Oplev naturen i børnehøjde i skov og på strand eller besøg de mange attraktioner med sjov for børn.