Hedebo Camping

Hytter i Toppen af Danmark

Nyd friheden og udnyt mulighederne på en campingplads i Toppen af Danmark. Her behøver du ikke medbringe din egen campingvogn. Du kan leje en hytte eller en campingvogn og nyde campinglivets glæder alligevel.

Bo i en lejet hytte eller campingvogn på campingpladserne

På en lang række af campingpladserne i Lysets Land er der mulighed for at leje en fuldt udstyret campingvogn eller campinghytte. Ved at benytte sig af denne mulighed får man del i både campinglivets charme, sociale liv og campingpladsens mange faciliteter og aktivitetsmuligheder uden selv at skulle i gang med det store udstyrsstykke.

Udlejningsvogne og hytter varierer i standard, udseende og indhold fra campingplads til campingplads, men blandt det generelle udstyr tæller som regel strøm, vand, køleskab, kogeplader og kogegrej, kaffemaskine og service, dyner og puder og evt. havemøbler. På nogle campingpladser kan sengelinned lejes, på andre campingpladser skal sengelinned medbringes hjemmefra. Nogle hytter har bad og toilet, mens andre ikke har disse faciliteter i selve hytten. Under den enkelte campingplads kan du læse mere om udstyr og standard på udlejningsvogne og hytter.

Autocamper - QuickStop-overnatning

Nogle campingpladser i Lysets Land er tilmeldt QuickStop-ordningen, der betyder, at autocampere, der ankommer efter kl. 20 og rejser igen inden kl. 10 næste dag kan overnatte forholdsvist billigt. QuickStop-ordningerne gør det attraktivt at opholde sig i naturen om dagen og køre ind på en campingplads til ordnede forhold om aftenen. Den nøjagtige pris for en QuickStop-overnatning kan ses på de enkelte campingpladsers prisside.

Book i god tid

I højsæsonen fra medio juni til medio august kan hytter og vogne primært kun lejes på ugebasis – fra lørdag til lørdag. Udlejningshytter og udlejningsvogne er meget populære i højsæsonen og findes ikke i stort antal på den enkelte plads og det er derfor nødvendigt at booke dem i god tid. Uden for højsæsonen kan hytterne ofte bare lejes for nogle dage ad gangen.

Del denne side

Grenen Camping i Skagen

Find flere campingpladser

Find et udvalg af campingpladser i Toppen af Danmark og få inspiration til din næste campingferie.

Børn leger i Råbjerg Mile

Sjov for børn i Toppen

I Toppen af Danmark er der masser af sjove aktiviteter for børn hele året rundt. Oplev naturen i børnehøjde i skov og på strand eller besøg de mange attraktioner med sjov for børn.