Overnatning i Toppen af Danmark

Overnatning i Toppen af Danmark

Vælg mellem de mange overnatningsmuligheder og sov godt i Toppen af Danmark. En ferie i et sommerhus eller på et feriecenter er afslappende på alle måder. Her bestemmer du selv dagens indhold, og du kan benytte badeland, legeland og de mange faciliteter til både indendørs og udendørs leg. Naturen er lige udenfor døren, og byder på et hav af muligheder. Slap af i komfortable omgivelser på hotel, badehotel eller kro, som er den ideelle ramme om en ferie, et miniophold, et weekendophold eller en golfferie hvor forkælelse er i højsædet. Kom helt ned i gear på en af de skønne campingpladser, hvor du selv vælger, om du vil camperer i telt, hytte, autocamper eller campingvogn. Nyd en dejlig ferie med kort varsel på et vandrehjem eller hos en privat udlejer, som kan være dit udgangspunkt for masser af oplevelser. 

Hotelseng

Nyd en hotelferie i Toppen af Danmark

Nyd et ophold på et af de mange hoteller i Toppen af Danmark og bliv forkælet. Her finder du både hoteller med gastronomi og golf og familiehoteller med børnefaciliteter.

Aalbæk Gl. Kro ved Skagen

Kroophold i Toppen af Danmark

Et kroophold i Toppen af Danmark er hygge og atmosfære. På kroerne kan du få mad af høj kvalitet og god personlig betjening.

Sommerhus i Lønstrup

Bo i sommerhus i Toppen af Danmark

Nyd ferien i et sommerhus i Toppen af Danmark. Glem tiden og slap helt af i smukke omgivelser.

Feriecenter Skallerup Seaside Resort

Feriecentre i Toppen af Danmark

Feriecentre i Toppen af Danmark er god plads og aktiviteter til hele familien. Besøg et badeland eller leg i legelandet.

Familiehygge på campingpladsen

Camping

Camping i Toppen af Danmark giver rig mulighed for en impulsiv ferie. Et par dage ved havet, inde i landet eller tæt på en by med børn eller børnebørn.

Hytte

Lej en hytte i Toppen af Danmark

Lej en hytte eller campingvogn på campingpladsen og få campinglivets glæder uden det mindste besvær.

Vandrerhjem for alle

I byen eller i mere landlige omgivelser. Vandrerhjem finder du overalt i Toppen af Danmark. Bo på vandrerhjem på din cykel- eller vandreferie eller overnat på vandrerhjem som alternativ til et hotel.

Bed & Breakfast

Bo privat på Bed and Breakfast

Frisk sengetøj, hygge og charme. Lej et værelse i et privat hjem med Bed & Breakfast. En seng og morgenmad midt i den skønne natur og måske en lille snak med Bed & Breakfast-værten.

Høst af grønsager

Bondegårdsferie - et paradis for børn

Eller tag på bondegårdsferie. Det er på en gang både afslappende, aktiv og rig på oplevelser. Børnene elsker det...