Privat overnatning i Toppen af Danmark

Søger I en hyggelig form for overnatning i gode værelser til en rimelig pris og har du lyst til at opleve værternes gæstfrihed og den meget personlige kontakt til udlejerne er bondegårdsferie, bed & breakfast eller private værelser et godt supplement til de øvrige overnatningsmuligheder i Toppen af Danmark.

Bed & Breakfast

Som navnet indikerer får du både en seng og tilbud om morgenmad i et privat hjem, der med hver deres charme og variation åbner sine døre for sine gæster og hygger om dem. Værter i by og på landet, i villaer og på gårde står klar med opredte senge i enkelt-, dobbelt eller familieværelser nogle med fælles opholdsstuer, og alle med adgang til toilet, bad og (the)køkken. Priserne fremgår af stedets hjemmeside.

Ferieboliger

Bo i naturskønne og attraktive områder i en ferielejlighed i Lysets Land. Flere steder i området udlejer private veludstyrede ferielejligheder med spisekøkken, badefaciliteter, tv og altan, terrasse eller adgang til have.

Private værelser

Mange familier tilbyder indkvartering af dig og din familie i et eller flere værelser i deres private hjem. Værelserne er en god og billig overnatningsform. Værelserne er naturligvis indrettet med individuel charme og komfort. Nogle steder er der også adgang til have eller terrasse. Herudover er det mange steder muligt at bestille morgenmad. I Toppen af Danmark formidler mange af turistbureauerne kontakten til værelsesudlejerne i lokalområdet. Ved henvendelse til turistbureauet er det også muligt at booke værelserne på forhånd, hvis man er ude i god tid.

Langs landevejene og i byerne vil du også ofte se skilte, der med ordene Værelser - Zimmer – Room fortæller, at her udlejes et privat værelse. Udlejningen foregår ved at man banker på døren og lejer værelset, hvis det er ledigt.

Del denne side

Klitgården - privat overnatning

Find private udlejere i Toppen af Danmark

Find et udvalg af privat overnatning og Bed & Breakfast-steder. Hyg dig og få lidt lokal atmosfære.

Hold aktiv ferie i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark har du fremragende muligheder for at være aktiv. Oplev naturen på de smukke og udfordrende mtb-spor, tag en kanotur ud på de snørklede åer eller oplev naturen fra hesteryg.