surfing ved Løkken

Sommerferie i Toppen af Danmark

Sommerferie i Toppen af Danmark er pragtfuld. Nyd naturen, strandene og byernes hyggelige atmosfære. Dagene er lysere og længere, sommerens friske luft og solens varme indbyder til forskellige udendørs aktiviteter.

Tag på aktiv ferie med vandring, cykling eller ridning, nyd en badeferie med ro og afslapning på de over 150 km brede hvide sandstrande med det populære fantastiske badevand. På din sommerferie kan du se kunstudstillinger eller tage med på de populære guidede byvandringer, hvor lokale ildsjæle fortæller Den gode Historie.

Masser af sjov for børn i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark er der altid masser af sjove oplevelser til en familieferie. Her er oplevelser for alle - fra sommerland og store atttraktioner til små nære oplevelser.  

Badeliv i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark kan du finde nogle af de bedste badestrande i Danmark. De særlige boulevard brede strande i vest og de roligere idylliske strande på øst giver perfekte rammer til strandturen.

Hold aktiv ferie i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark har du fremragende muligheder for at være aktiv. Oplev naturen på de smukke og udfordrende mtb-spor, tag en kanotur ud på de snørklede åer eller oplev naturen fra hesteryg. 

Stjerneskud rejer og fiskefilet

Gastronomi i din ferie

I Toppen af Danmark har du alle muligheder for at spise lækker mad. Lokale kvalitetsråvarer er et adelsmærke og områdets restauranter er flot repræsenteret i diverse spiseguider med fornemme placeringer. 

Det sker - begivenheder

Her finder du inspiration til oplevelser i Toppen af Danmark.

Tips til en billig sommerferie

Hold en billig sommerferie for børn og voksne i Toppen af Danmark

Mor og barn i vandland

En regnvejrsdag i Toppen af Danmark

Selv i Lysets Land kan det regne - og hvad så?