i Toppen af Danmark

Vandrehjem

i Toppen af Danmark

Vandrerhjem i Toppen af Danmark

Bo godt og billigt på vandrerhjem. I Toppen af Danmark finder du en stribe attraktive vandrerhjem med komfortable forhold og plads til alle aldre i hyggelige, uformelle og afslappede omgivelser. 

Vandrerhjemmene er både for enkeltpersoner, familier eller grupper. Værelserne findes i forskellige størrelser, typisk har værelserne fra fire til seks senge. Nogle værelser har eget bad og toilet. 

Vandrerhjemmene byder på moderne faciliteter

Opholdsstuer med tv, velindrettede fælleskøkkener og udendørsfaciliteter lige fra fællesgrill til legepladser er nogle af de faciliteter, du kan forvente at finde på et vandrerhjem i Toppen af Danmark. Nogle vandrerhjem kan tilbyde morgenbuffet ved forudbestilling, andre vandrerhjem har restaurant tilknyttet. Fælles for dem alle er at de alle er udstyrede med gæstekøkkener med gryder og pander, så du har mulighed for selv at lave mad under dit ophold. Oftest er der ovn, køleskab og kaffemaskine. 

Vandrerhjem er populære – derfor tilrådes det at booke sit ophold på forhånd.

Del denne side

Hotelseng

Nyd en hotelferie i Toppen af Danmark

Nyd et ophold på et af de mange hoteller i Toppen af Danmark og bliv forkælet. Her finder du både hoteller med gastronomi og golf og familiehoteller med børnefaciliteter.

Aalbæk Gl. Kro ved Skagen

Kroophold i Toppen af Danmark

Et kroophold i Toppen af Danmark er hygge og atmosfære. På kroerne kan du få mad af høj kvalitet og god personlig betjening.

Aalbæk Gl. Kro ved Skagen

Kroophold i Toppen af Danmark

Et kroophold i Toppen af Danmark er hygge og atmosfære. På kroerne kan du få mad af høj kvalitet og god personlig betjening.

Feriecenter Skallerup Seaside Resort

Feriecentre i Toppen af Danmark

Feriecentre i Toppen af Danmark er god plads og aktiviteter til hele familien. Besøg et badeland eller leg i legelandet.

Danhostel kort

Med et gratis Danhostel Fordelskort får du mindst 10% rabat på jeres næste ophold hos Danhostel, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil.

Fordelskortet er et husstandskort og er således gyldigt for enkeltpersoner, ægtefæller, samboende par og enlige forældre med hjemmeboende børn under 27 år i samme husstand. Kortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger, her henvises til vores gruppeforespørgsels formular, hvor du kan bede om et tilbud.

Se mere på danhostel.dk.

Kom tæt på naturen til fods

En vandreferie i Toppen af Danmark er en aktiv ferie med masser af unikke naturoplevelser. Følg de mange vandrestier og oplev dyre- og plantelivet.