Sæby og omegn

Øvrig overnatning

Sæby og omegn

Øvrig overnatning i Sæby

Hører du til dem, der helst vil sove under den åbne himmel i den flotte natur, eller måske overnatte på et lille hyggeligt Bed&Breakfast sted, eller skal du afsted med klubben, foreningen eller vennerne, så har du alle muligheder i Sæby og omegn.

Sæby Fritidscenter- og Hostel

Sæby Fritidscenter & Hostel

Bo i et grønt og rekreativt område med Sæbygaard Skov som nabo. Tæt ved en børnevenlig strand, hvor hele familien kan boltre sig. Slap af med minigolf, badminton, beachvolley, bordtennis og mere.

Helles Bed & Breakfast i Sæby

Helles Bed & Breakfast

Bo hyggeligt hos Helle, her er der fælles tekøkken med mulighed for let madlavning. Der er ca. 1 kilometer til den smukke Sæbygård Skov, hvor du kan trave eller cykle en forfriskende tur.

Riverside Voerså

Riverside Voerså

Vågn op til andesnadren, stille idylliske ro og en herlig udsigt til åen. Prisvenlig overnatning med mange aktivitetsmuligheder lige udenfor. Der ca. 15 km ind til Sæby med butikker og restauranter.

Nr. Ørvad

Bondegårdsferie på Nr. Ørvad

På landet, 9 km fra Sæby, i dejligt naturområde, udlejes 3 lejligheder på 1. sal. Plads til op til 10 pers. (4 db.vær. & 2 enk.vær.) + opredning til børn på madras. Madlavning i eget køkken. 4 km til bager.

Lej feriehus i Sæby og omegn med os

Lej feriehus i og omkring Sæby

Er sommerhusferie det bedste du ved? Lej dit feriehus hos os så har alle et hyggeligt sted at samles til leg og afslapning. Vi har feriehuse i alle prisklasser.