I Sæby kan børnene have det skægt

Sjov for børn

I Sæby kan børnene have det skægt

Sjov for børn i Sæby

I Sæby kan børnene have en sjov tid, mens I er på ferie. Der er aktiviteter, hvor I kan have familietid og slappe af sammen, og der er aktiviteter, hvor børnene i timevis kan holde sig beskæftiget.

Der er mulighed for at komme ud i naturen og lege geocaching, ligesom der er rig mulighed for at klatre i træer i skoven eller køre mountainbike på sporene omkring Sæbygård.

En meget populær aktivitet for hele familien, når stranden skal have en pause, er fodboldgolf. I Sørå fodboldgolf kan familien konkurrere mod hinanden på de 18 huller. Hvem har sparketeknikken som Christian Eriksen og kommer igennem på færrest spark?

Besøg Kystmuseet Sæby når du er på besøg i byen

Kystmuseet Sæby

Indrettet i en stemningsfuld bindingsværksgård i hjertet af det gamle Sæby. Lær om byens spændende historie gennem århundreder. Skiftende udstillinger og aktiviteter for store og små.

Gå på skattejagt i Sæby og omegn

Geocoaching ved Sæby

Man kan godt kalde Geocaching for en en moderne form for skattejagt.

 

Skatten kaldes for en "cache", jagten foregår med en GPS og det er noget hele familien kan være til.

 

Der er flere skatte i og ved Sæby der bare venter på dig. Spørg på Turistbureauet hvis du har svært ved at komme i gang.

Lej vandcykler, robåde eller kanoer hos Riverside Voerså tæt på Sæby

Riverside Voerså

Ca. 15 km syd for Sæby finder du Voerså kanoudlejning.

 

Her kan du leje vandcykler, robåde eller kanoer. Der er nok af vælge mellem, hvis du vil have en hyggelig og aktiv dag sammen med børnene.

 

Ungerne vil elske at glide ned ad åen, hvor alt ånder stille fred, kun afbrudt af latter og glæde.

Sæby Svømmebad for børn

Sæby Svømmebad for børn

I Sæby Svømmebad er der store og små bassiner, mange sjove legeredskaber og mulighed for at have det skægt sammen med familien eller kammeraterne.

Hos Sørå Fodboldgolf ved Sæby har hele familien det sjovt

Sørå Fodboldgolf

Hyg jer med en sjov dag udendørs. Du behøver ikke at være god til fodbold eller golf for at have det sjovt hos Sørå Fodboldgolf, bare du kan ramme bolden.