Strandene ved Sæby

Bynær strand til glæde for alle i Sæby
Strandarealet umiddelbart nord for byen er meget populært, ikke mindst for børnefamilier. Her kan børn og barnlige sjæle forlyste sig med at bygge sandslotte, plaske i vandkanten og samle alverdens skatte i form af skaller og konkylier i det hvide sand. Hvem ved, måske dukker der endda et stykke rav op blandt sand og tang. Bliver det for varmt med alle aktiviteterne, er det skønt med en forfriskende dukkert i det dejlige vand. 

Der er ikke langt fra bymidten til stranden
Når du kommer fra bymidten og ned mod havnen og åen, skal du bare gå over gangbroen, og så kommer du til den flotteste sandstrand, der strækker sig flere kilometer nordpå. Der er plads til hygge og leg, og så er ishuset helt tæt på når den lille sult melder sin ankomst. 

Klitter og strand syd for Sæby
Når du kommer lidt længere sydpå end Sæby, finder du også lækre, børnevenlige badestrande med klitter og små 'gryder' hvor du og familien kan ligge i læ og bare nyde det blå hav, det hvide sand og den gule sol. Bag klitterne findes store hedearealer, der indbyder til at gå på opdagelse i naturen.

Der er mange muligheder for en svømmetur langs hele kysten ved Sæby
Holder du af det våde element, er mulighederne mange, når du er på besøg i Sæby. Skal der helst være mange andre på stranden, så der er liv og glade dage, eller har du det allerbedst, når der ikke er så mange andre, så er der heldigvis mere end en strand at vælge mellem ved Sæby. Uanset hvilken strand du vælger, passerer der altid store skibe forbi i horisonten, så der er noget at holde øje med.

Del denne side