Wellness i Sæby

Wellness i Sæby

Når det endelig er tid til ferie eller måske et par dages afslapning, så er lidt selvforkælelse med til at gøre oplevelsen endnu bedre

Forkæl dig selv
Lange dage med et hårdt job og mange andre aktiviteter kan hurtigt dræne dig for den gode energi.

Derfor er det vigtigt at stoppe op somme tider og bare nyde at lade sig forkæle fra top til tå af kyndige hænder.

Der er flere forskellige behandlinger
Er det krop, hoved, fødder eller hænder der specielt trænger? Det er ikke altid let at vælge, og hvorfor skal du også det? Der er mange forskellige behandlinger, og det samlede resultat kan ikke gøres op i penge.

Der findes nemlig ikke noget bedre end den behagelige følelse, der går gennem kroppen efter en dag eller nogle herlige timer med specialister i velvære.

Wellness som koncept
Du risikerer at blive 'næsten' afhængig af de mange typer behandling for krop og sjæl. Skal det for eksempel være med velduftende olier, varme sten, 'fødder i fisk' eller blide hænder der masserer? Book tid og glem alt om dagens trængsler i øvrig og bare overgiv dig til følelsen af blive forkælet.

En ting er helt sikker: efter sådan en gang wellness er du klar til igen at møde hverdagen med positivt sind.

Forkæl dig selv og book en behandling på Hotel Viking wellness

Wellness på Hotel Viking

Trænger du til 100% forkælelse og velvære, er det en god ide at booke en behandling hos Hotel Vikings wellnessafdeling. Her findes behandlinger med massage, varme sten, fisk og udendørs spa hvor du kan slappe af.
Slap af med en tur i wellnessafdelingen på Sæby Svømmebad

Wellness hos Sæby Svømmebad

I wellnessafdelingen hos Sæby Svømmebad er der meget vælge mellem og du kan blandt andet nyde de 2 store spabade, dampsaunaen, varmtvandsbassinet eller RelaxPoint vandmassage. Ren nydelse for sjælen!